Відпустка в Карпатах

Як чудово було втікти на два тижні в Карпати!.. Втікти від Київського сморіду, відпочити від перенаселеного мегаполісу.
Для цього обрали дві "зелені садиби", по тижню на кожну:

"Розчіл", Яблуниця
Високогірна місцевість, віддаленість від дороги - те що треба! Звідси відкривається чудовий вид на засніжені вершини Чорногірського хребта і інші делекі гори, на фоні яких пропливають хмари... Але. Будинок стоїть в центрі села, що розкинулось на кілька кілометрів безлісих просторів, і щоб опинитись поближче до природи і подалі від людей, треба довго-довго йти через село. Крім того, весь перший тиждень, буквально кожен день лили дощі :) так що погуляти особливо і не вдалося...

"Лісова Хата", Кривопілля
Від дороги і центру села по стежці вгору, вгору, під самий ліс - на сонячній галявині притаївся за смереками гостинний дім. От тут вже і погода наладилась, і погуляти є де - відійшли кілька кроків від двору, і вже в лісі. Пташки співають на всі голоси, серед дерев бігає руда лисичка, в небі кружляють хижі птахи.

Особливих дифірамбів заслуговує кулінарний талант господині! Нам готували так багато різних смачних страв, що ми були просто не в змозі все з'їсти :-)
Так що Лісова Хата одразу посіла перше місце в нашому рейтингу зеленого туризму. Сподіваємось, що будемо тут частими гостями!

Більше світлин - на Picasa

6 коментарів:

  1. Гарно там:) Я теж планую поїздку в Карпати, ось тільки не можу визначитись куди саме їхати. І ще зіштовхнулась з неочікуваною проблемою, багато отелів вже заброньовані аж до кінця серпня:(, так що я ще у пошуках. А ви молодці, дуже за вас рада:)

    ВідповістиВидалити
  2. Чому саме готель, а не похід з наметом чи зелений туризм? Щодо останнього - є великий вибір садиб на будь-який смак та гаманець ;-)

    ВідповістиВидалити
  3. Так комфорт ніхто не відміняв ;-) В багатьох садибах чудовий ремонт, санвузол в номері, гаряча і холодна вода постійно - всі умови для "міських" туристів. Можливо, твоєму коханому сподобається "Горицвіт" (ми були там восени) - це більше схоже на міні-готель, ніж на сільську хату http://www.karpaty.info/ua/uk/if/vh/v.yaseniv/houses/kutashchuk/

    А повибирати можна тут:
    http://www.karpaty.info/ua/
    http://ruraltourism.com.ua/index2.php?
    http://ukarpatah.com.ua/ua/

    Успіхів тобі!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую тобі за гарні поради і твій блог:)))

    ВідповістиВидалити
  5. а світлини, як завжди - неймовірно гарні!! !:)

    ВідповістиВидалити